ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Κόσμος]3,4 δις δολάρια σε μια ώρα; Δεν το λες κακό!

Αυτό το ιλιγγιώδες ποσό έβαλε ο Mr. Facebook ή αλλιώς Mark Zuckerberg στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, σε λιγότερο από μια ώρα έπειτα από την ανακοίνωση των εσόδων του Facebook για το 2ο τρίμηνο του 2016.

Το Facebook έχει κερδίσει και δικαιωματικά, τον τίτλο του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου. Λογικό κι επόμενο τα διαφημιστικά του έσοδα να εκτοξεύονται μέρα με τη μέρα. Πιο συγκεκριμένα μέσα σε ένα έτος τα έσοδα από τις διαφημίσεις αυξήθηκαν κατά 63%, αγγίζοντας τα 6,24 δις δολάρια. Την ίδια αυξητική πορεία έχει όμως και η μετοχή του Facebook μιας και αυξήθηκε κατά 5,4%, στα 130 δολάρια. Kάτι απόλυτα λογικό, μιας και επήλθε αύξηση των χρηστών του κοινωνικού δικτύου περίπου 15%, με τους χρήστες σε μηνιαίο επίπεδο να αγγίζουν τα 1,71 δις.

Η επεκτατική πολιτική του Zuckerberg δεν πρόκειται να σταματήσει. Όπως ο ίδιος δήλωσε τα ποσοστά χρήσης των εφαρμογών του δικτύου Facebook είναι αυξημένα, ενώ τα επόμενα πλάνα είναι η διείσδυση στις αγορές της Ινδίας, καθώς και η επένδυση σε νέες τεχνολογίες.
nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]