[Ελλάδα]Καίγεται η Λίμνη: Δεν κοιμήθηκε κανένας στην Βόρεια Εύβοια

Εκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο - 120 πυροσβέστες με 49 οχήματα, 44 άτομα πεζοπόρο, και 30 στρατιώτες επιχειρούν στο μέτωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς χθες το μεσημέρι στην περιοχή Φαράκλα. Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους, ενώ εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται «πάνω» στην θάλασσα. Το ξενοδοχείο εκκενώθηκε στις 7 το απόγευμα. Είχε πολλούς τουρίστες στα δωμάτια του ξενοδοχείου  και κατευθείαν μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος ενώ κάποιοι άλλοι αναγκάστηκαν να πάνε σε ξενοδοχεία της Αθήνας . Λίγα λεπτά αργότερα η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στο ξενοδοχείο αλλά με τη βοήθεια των πυροσβεστών κατάφεραν να τη σβήσουν. Τα πυροσβεστικά οχήματα έμειναν εκεί όλη τη νύχτα για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν σπεύσει στη Βόρεια Εύβοια για την πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη, δυνάμεις από τη Λαμία, την Καρδίτσα, την Ανδραβίδα αλλά και την Αθήνα.

Πηγή: evianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]