Ιωάννινα:Στόχος 18χρονης ..σταθμευμένα οχήματα!

Συνελήφθη 18χρονη, γιατί  στις 20/08 στις 03.30
έθραυσε παράθυρο οχήματος 43χρονου και  αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, (3)  συσκευές αποθήκευσης (USB) και (1)  εικόνα. Όπως προέκυψε από την έρευνα ανωτέρω δράστιδα νωρίτερα διέπραξε (4) διαρρήξεις σε οχήματα όπου αφαίρεσε μικροαντικείμενα – έγγραφα. Στην  κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό και  (1) κινητό τηλέφωνο.
φωτο αρχείου



Αναλυτικότερη ενημέρωση 14.01
Συνελήφθη 18χρονη ημεδαπή, η οποία ενέχεται σε έξι υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών από σταθμευμένα οχήματα στα Ιωάννινα  
Συνελήφθη, χθες (20-08-2016) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μία 18χρονη  ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες  περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, χθες μετά τα μεσάνυκτα, μετά από σχετική καταγγελία για διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στα Ιωάννινα, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό, ένα εικόνισμα και τρεις συσκευές αποθήκευσης usb, άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι εντόπισαν την 18χρονη και την συνέλαβαν, καθόσον στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω κλοπιμαία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 18χρονη προέβαινε στη διάρρηξη οχημάτων που βρίσκονταν σταθμευμένα σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης και αφού έσπαζε το τζάμι, αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται  σε πέντε ακόμα υποθέσεις διαρρήξεων- κλοπών που έγιναν στα Ιωάννινα, χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια μέθοδο και συγκεκριμένα:
κατά το χρονικό διάστημα από 08 έως 09-08-2016, διέρρηξε δύο Δ.Χ. Λεωφορεία καθώς και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από το οποίο αφαίρεσε ένα τσαντάκι με διάφορα έγγραφα
κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 20-08-2016, διέρρηξε Δ.Χ. Φορτηγό, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό
πρώτες πρωινές ώρες της 20-08-2016, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.

Επίσης, στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και χρηματικό ποσό, η προέλευση των οποίων εξετάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]