Το ξέσπασμα της κόρης του Μπάρκουλη: Είναι ντροπή! Μόνο αυτό έχω να πω...

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση να μην γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη. «Είναι ντροπή!», ξεσπά η κόρη του αείμνηστου ζεν πρεμιέ και αποκαλύπτει ότι βρήκαν χρήματα για τον τάφο από φιλικό τους πρόσωπο!

«Είναι ντροπή! Μόνο αυτό έχω να πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε! Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαρίας και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μιά γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!», ανέφερε, στην εφημερίδα «Freddo», η Βίκυ.

Το ότι η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη δεν θα γίνει με χρήματα του Κράτους έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στα social media, οι χρήστες των οποίων διχάζονται για το αν έπρεπε ή όχι να κηδευτεί δημοσία δαπάνη. Κάποιοι υποστηρίζουν πως η Πολιτεία έπρεπε να βάλει το χέρι στην τσέπη ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς του Ανδρέα Μπάρκουλη, όπως έχει συμβεί με άλλους καλλιτέχνες που «έφυγαν», ενώ άλλοι αντιτείνουν πως η οικονομική κατάσταση της χώρας δε «σηκώνει» τέτοιου είδους έξοδα.

Η κηδεία του ηθοποιού, που «έσβησε» την Τρίτη, στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, σε ηλικία 80 ετών, λόγω μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας, θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 17:30, από το κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Η σύζυγός του, Μαίρη δημοσίευσε στο Facebook το κηδειόσημο, ενώ η κόρη του, Βίκυ, αποκάλυψε πως η τελευταία κατοικία του αείμνηστου πρωταγωνιστή βρέθηκε χάρη σε φιλικό τους πρόσωπο και ξέσπασε κατά εκείνων που δεν δέχθηκαν να γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη.
πηγη madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]