ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κεραυνοί ,άνεμοι και σφοδρή καταιγίδα σάρωσαν το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων .[βίντεο]

Και ο ..καιρός άλλαξε ..

Εντονα καιρικά φαινόμενα "χτύπησαν" το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων ,αν και ήταν αναμενόμενη η αλλαγή του καιρού αφού  η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει  με σχετικό δελτίο για την επιδείνωση του καιρού απο σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου .
Ισχυρή βροχόπτωση ,έντονη κεραυνική δραστηριότητα και ισχυροί άνεμοι ήταν τα χαρακτηριστικά της καλοκαιρινής καταιγίδας.
Σε αρκετά σημεία της πόλης δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες,όπως στην Περιφερειακή Οδό  στο ύψος του Νεοχωρόπουλου και στον κόμβο της Εγνατία στην  Πεδινή όπου και βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας Ιωαννίνων για την αποφυγή τροχαίου ατυχήματος καθώς η κίνηση των οχημάτων στο συγκεριμένο σημείο είναι πάντα αυξημένη .

Η βροχόπτωση ήταν ιδιαίτερα έντονη και στην Εγνατία Οδό με τους οδηγούς να συναντούν  τα έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως μετά τη σήραγγα Δρίσκου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και την Τροχαία να μεταβαίνει στο σημείο για τη διευκόλυνσή τους .
Κλαδιά παρασύρθηκαν  εν μέση οδώ σε διάφορα σημεία  της πόλης όπως έξω απο το Πανηπειρωτικό Στάδιο με την ΠΥ Ιωαννίνων να φροντίζει για την απομάκρυνσή τους,ενώ δεν έλειψαν τα τροχαία   ατυχήματα την ώρα της νεροποντής ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς .
Στην παραλίμνια περιοχή δεν   υπάρχουν  μέχρι στιγμής   σημαντικά προβλήματα    απο συσσωρευμένα ύδατα με τα συνεργεία του Δήμου να βρίσκονται  στην περιοχή.
Αισθητή είναι και η πτώση της θερμοκρασίας ,ενώ μετά απο ένα μικρό διάλειμμα η βροχόπτωση ξεκίνησε και πάλι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]