Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Κόνιτσας για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Αγαπητοί απόφοιτοι των Λυκείων του Δήμου Κόνιτσας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές της χώρας μας.
Στο δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα σας για την πρόοδο και την επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και την κοινωνική σας καταξίωση, με την επιτυχία σας αυτή δικαιωθήκατε, αλλά δικαιώσατε και τον κόπο των γονέων σας και των καθηγητών σας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο στάδιο των σπουδών σας που ξεκινάτε τώρα. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και καθηγητές σας που με αγάπη, κόπο και αγωνία μετείχαν  στην μεγάλη σας αυτή προσπάθεια.
Απευθυνόμενος και στα παιδιά που δεν πέτυχαν το ποθούμενο αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους πω ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Συνεχίστε λοιπόν την προσπάθειά σας και θα δείτε ότι στο τέλος θα πετύχετε εκείνο που ονειρεύεστε.
Ο Δήμος Κόνιτσας με όσες δυνάμεις έχει, θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους αποφοίτους, με ενδιαφέρον για την πρόοδό τους αλλά και αρωγός στις δυσκολίες του.

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας
Ανδρέας Παπασπύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]