ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μοναδική στιγμή μόλις η πανσέληνος αγκάλιασε τα Τζουμέρκα!!![photo]

                                                                φωτογραφία Θύμιος Μάντζιος
Τη μοναδική στιγμή μόλις η πανσέληνος αγκάλιασε τα Τζουμέρκα απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ο Θύμιος Μάντζιος .Το αποτέλεσμα ...απλά εκλπηκτικό!!
Λίγα λόγια για τον φωτογράφο 
Ο Θύμιος Μάντζιος γεννήθηκε το 1974 στα Γιάννενα, όπου και διαμένει. Ασχολείται με την φωτογραφία από το 2010 και φωτογραφίες του έχουν διακριθεί και δημοσιευθεί σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Οι εικόνες του διηγούνται ιστορίες που τεκμηριώνουν την πραγματικότητα και μερικές φορές την περιγράφει διαμορφώνοντας πορτρέτα που σχετίζονται με το περιβάλλον τους ή αλληλεπιδρούν με αυτό.
Αποτελεί ιδρυτικό και ενεργό μέλος της φωτογραφικής λέσχης «Φωτόραση» στα Γιάννενα.
Πριν απο λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία   εκθεση φωτογραφίας του Θύμιου Μάντζιου στο Πάρκο Αγρότισσας στο Καλοχώρι Ιωαννίνων .
Ο φωτογράφος χρησιμοποιώντας ιδιαίτερες τεχνικές και μέσα, αποτύπωσε με τον φωτογραφικό φακό του τη δημιουργία όμορφων γραμμών φωτός, παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα στην δεύτερη προσωπική του έκθεση με τίτλο “Light art...”.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν απο κοντά  τριάντα έργα από διάφορες κατηγορίες light painting, τα οποία ο Θύμιος Μάντζιος ενσωμάτωσε στο αστικό τοπίο και στο περιβάλλον.

                                                           φωτογραφία Θύμιος Μάντζιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]