ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μήνυμα απο επισκέπτη στο Ζαγόρι :"Βάλτε την πινακίδα στη σωστή της θέση ..πριν να είναι αργά..[φωτο]

Τουρίστας που βρέθηκε στην περιοχή του Ζαγορίου θέλησε να επισκεφθεί τη χαράδρα του Βίκου  ,το σημείο που όλοι όσοι πηγαίνουν  στα Ζαγοροχώρια σπεύδουν να θαυμάσουν απο κοντά!
Λάβαμε και δημοσιεύουμε  μήνυμά του  με το οποίο εφιστά την προσοχή των μελλοντικών επισκεπτών αλλά και των αρμοδίων  καθώς πριν απο λίγες ημέρες υπήρχε στο σημείο προειδοποιητική πινακίδα που ενημέρωνε τους περιπατητές για πιθανούς κινδύνους .
Η πινακίδα  που βρίσκεται στη θέση Οξιά .χαρακτηριστικά όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που μας έστειλε  ο επισκέπτης  έγραφε :
"Προσοχή Κίνδυνος Η διέλευση γίνεται με δική σας ευθύνη".
Σε σημερινή όμως φωτογραφία  η πινακίδα δεν υπάρχει ,αφού έπεσε και κανείς δεν φρόντισε να την τοποθετήσει στη θέση της ώστε να είναι εμφανής σε εκείνους που θέλουν να διασχίσουν το φαράγγι του Βίκου .
"Είναι πολύ επικίνδυνο να μην γνωρίζουν οι τουρίστες για τους πιθανούς κινδύνους και μην ξεχνάτε πως το συγκεκριμένο σημείο καθημερινά το επισκέπτονται  ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε  πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά "επισημαίνει στο μήνυμά του .
Τις φωτογραφίες του  μάλιστα ο τουρίστας  απο το Τελ Αβίβ ,τις συνοδεύει και απο το παρακάτω αιχμηρό σχόλιο .
"Friends!
if you are waiting for the first fatality of the year, you are on the right way! Today almost one child slipped to his DEATH, One day when someone will fell, youll say bye - bye for tourism to Zagori!
Φίλοι μου
Αν είστε  σε αναμονή για το πρώτο θύμα της χρονιάς, είστε  στο σωστό δρόμο! Σήμερα  ένα παιδί κινδύνεψε όταν γλίστρησε  ευτυχώς όμως το κακό σταμάτησε εκεί ... όταν  όμως κάποιος θα  βρεθεί στο κενό ....τότε θα πείτε  αντίο στον τουρισμό εκεί στο Ζαγόρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]