ΗΠΕΙΡΟΣ:Ολες οι λεπτομέρειες του εγκλήματος που συγκλόνισαν τα Ιωάννινα

Εξιχνιάστηκε άμεσα η ανθρωποκτονία 53χρονου ημεδαπού, μέσα στο σπίτι του στα Ιωάννινα
Δράστιδα είναι η 47χρονη αλλοδαπή σύζυγός του, η οποία  συνελήφθη
Βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι – όπλο του εγκλήματος
Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων η ανθρωποκτονία 53χρονου  ημεδαπού,  ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες (16-01-2015) το απόγευμα, μέσα στο σπίτι του, στα Ιωάννινα.
Δράστιδα είναι η 47χρονη υπήκοος Αλβανίας, σύζυγος του θύματος, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 
Ειδικότερα, χθες (16-01-2015) το απόγευμα, η 47χρονη, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, χρησιμοποιώντας μαχαίρι, κατάφερε θανάσιμο χτύπημα στο στήθος του 53χρονου, μέσα στην κουζίνα του σπιτιού, όπου διέμεναν στην πόλη των Ιωαννίνων. 
Στη συνέχεια, η 47χρονη, προκειμένου να αποκρύψει τα πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, έπλυνε και έκρυψε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και ενημέρωσε η ίδια τις αστυνομικές αρχές για την ύπαρξη του πτώματος. 
Στο πλαίσιο αξιολόγησης του προανακριτικού υλικού, που συγκεντρώθηκε κατά την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν σε βάρος  της 47χρονης ενοχοποιητικά στοιχεία και συνελήφθη.
Κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, εντοπίστηκε  στο φωταγωγό το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 47χρονη για την ανθρωποκτονία, το οποίο και κατασχέθηκε.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]